Бели дрехи втора ръка – защо не

 

Неслучайно наричат белия цвят класически. В това няма нищо странно и дори всеки летен сезон, той оглавява класацията за топ цвят на модния подиум. Нека тогава поговорим за него и това, как да изберем дрехи втора употреба онлайн, при това да са като нови.painting-854807_640

На морето – дори обикновеното отиване на плаж може да се превърне в цял моден ритуал с евтини маркови дрехи. Изберете естествени материи на облеклата за плажа. Идея – ако имате цял бански не се колебахте да съчетаете с бяла, дълга и ефирна пола в бяло. Материята на такава може да е полупрозрачна или с ажурена плетка. За горна дреха изберете блуза или жилетка мрежа. Добавете елегантна чанта с къси дръжки в бяло и черно. Това ще добави контрапункт на вашата стройна и семпла снага и ще е идеално плажно облекло. От online магазин за дрехи на ниски цени може да откриете всичко, от което се нуждае вашата лятна почивка.

В града – деловата строгост на градския живот може да е разчупена и разнообразна. Всичко зависи от вашето въображение и това, какво бихте облекли. Тук единственото изискване е да не прекалявате с аксесоарите. Белият цвят в дамските облекла си партнира достатъчно добре с целия ансамбъл от останалата цветова гама. Изберете бяла риза в полупрозрачна материя, евтина блуза, която да съчетаете с панталон или бермуди за офис и красиви, елегантни, ниски и евтини обувки за всеки ден.

Идея – класическият бял панталон с права кройка може да се комбинира с елегантна и много секси блуза, вместо тривиалното сако. Може да се спрете и на модел с голи рамене, остро и дълбоко деколте и да завършите с красив колан за подчертаване на талията.