Дамските ръчни часовници – универсалното решение за подарък

Предназначение на часовника

Красота, прелест, чар, изящество, деликатност, колорит, блясък… Много са думите и изразите, с които можем да опишем как изглежда в очите ни дамски часовник, създаден да украсява дамска китка. По същия начин може да бъде описана и една дама, която държи на стила си и на обаятелния си външен вид. Ето защо часовникът за жената отдавна е надхвърлил своето изначално предназначение и никак не се ограничава само във функцията си на отброител на минути, часове и секунди. И както всичко може да се добави в облеклото на нежния пол, така и при дизайна на ръчните дамски часовници можем да развихрим фантазията си. И се получават наистина зашеметяващи, грабващи погледа и запомнящи се модели. Click To Tweet

Добър избор

Когато трябва да купите подарък за любимата дама в живота си, дали съпруга, майка, дъщеря и т. н., и се Снимка на дамски часовник-qq-atractive-145чудите какъв да бъде, без колебание часовникът е избор, който ще ги очарова, както биха се впечатлили от едно уникално бижу. Множество са и предложенията, които не са на „космическа“ цена, но изглеждат досущ като скъпи, шикозни гривни. Не се налага висока компетентност от Ваша страна, освен в общи линии да сте наясно за личните стилови предпочитания на дамата. И някои други особености, които не са маловажни, а именно: големина на китката, размери и цветови гами на повечето нейни бижута и/или тоалети, любим благороден метал, има ли алергия към дадена материя и други детайли, които сте забелязали. На първо място, предварително проучете какво харесва тя и дали обръща сериозно внимание на марката. За разлика от господата, които държат да подчертаят класа, по презумпция всяка жена заслужава да получи нещо „класно“. Казано е: „Да си човек, това е много. Но да си жена, това е още повече“. На всички нас е даден живот от жена, затова – преди всичко – уважението е това, което се цени. Колкото до цената, не всички качествени дамски часовници са непосилно скъпи. Например, много красиви модели, инкрустирани с полускъпоценни камъни, притежават неустоим блясък.

Не само визията е от значение

Снимка на дамски часовник qq-101Колкото и на брой часовници да притежава една дама, още един е винаги нужен. Нека не се забравя, че не само визията е от значение. Живеем във век, в който жената и мъжът не само са равноправни, но дори са равностойни партньори в борбата, наречена живот. Поради тази причина и дамите упражняват нелеки професии, в които необходимостта от допълнителна устойчивост на часовника и нови екстри в него е заложена при производството на дамски ръчни часовници. Многообразието е толкова голямо, че няма нужда от класификация – от класически изчистени до обогатени с елементи, всеки ръчен часовник за дама е сам по себе си уникат. Условно, дамските часовници се подразделят на: елегантни, спортно-елегантни и спортни типове. При избор на часовник е добре и да се абстрахираме от темата за възрастта – знаем, че спортната натура, например, остава такава и до преклонни години.

Делението на трите типа се базира на употребата на даден ръчен часовник и личния характер и природа на дамата, отколкото на нейната възраст. Луксозни или евтини, всички дамски часовници представляват моден аксесоар, още една нотка на ефект в цялостния тоалет на съвременната жена.

Вижте нашите предложения на www.imperial-time.com.