Anti Age терапия за кожа

Навярно сте чували за козметиката, която има за цел да изглади бръчките. Ако търсите вашата формула „anti-age”, то значи сте попаднали на правилното място.

Изглаждане на бръчките – става дума за цялото направление на медицина и козметика, което има едничката цел да се бори за съхраняване на младостта. Специалистите са крайни и по отношение пластичните операции. Според тях би било глупаво да се разчита само на подлагане на скалпа, вместо на перманентно подмладяващи процедури – биоревитализираща програма и лифтинг терапия, естествено инжектиране на ботокс и всичко с цел разглеждане на мимическите бръчки.

DCF 1.0

DCF 1.0

Какво представлява био козметиката и защо точно „anti-age”да изберем – терминът „anti-age” се тълкува ограничено и представлява мерки и средства за намаляване на бръчките. За най-точно определение се взема предвид „идеално поддържане на кожата на всяка една възраст“. Само по себе си стареенето на кожата е пряко свързано със стареенето на целия организъм.

Експертите са крайно категорични, че е невъзможно да се направи пълно преустановяване на кожата в първоначалната й форма, както е изглеждала на 13-15 години, например. Въпреки това е възможно хората да остаряват по-красиво, изглеждайки прекрасно, независимо от годините си на раждане. Всичко това е възможно с натурална козметика от природата.

Каква възраст за био козметика е подходяща – леко шеговито с доза увереност, козметиците са категорични, че тази терапия трябва да започне още с раждането. Не е случайност, че с профилактиката в стареенето на кожата, въпросът има много сходно с отслабването и въпросите свързани с това как се отслабва.

Според дерматолозите в избра на крем срещу бръчки трябва да се подхожда и не толкова от годините, а от това как изглежда кожата ни. Така например за едни дами на 40 години, понякога е напълно достатъчен само хидратиращ крем, докато на други на 25 години вече им се налага да употребяват по-радикални мерки за подмладяване. Това дали избирате био козметика за суха кожа или био козметика за мазна кожа също се определяспоред състоянието на кожата.

Как щяхме да изглеждаме без козметика – козметиците са единодушни, че възрастта на нашите майки на 40 г. е била много по-добра от тази на нашите баби, когато са били на същите години. Като водеща заслуга на този факт те отделят на съвременната био козметика. Наред с това дерматолозите са категорични, че дамите, които не използват „anti-age”, са много по-възрастни от годините си от тези, които използват натурални съставки в кремовете. Факт е и това, че когато една жена се оценява за възрастта за това се съди по пигментни петна, бръчки, сиви коси, фини издайнически линии около устни и очи. Съществуват много мнения за био козметика, които могат да докажат ефекта й над всяка възрастова група.

Основни съставки на био козметиката – производителите на козметика сякаш са се наговорили да работят с един списък от най-ефективни компоненти борба против стареенето на кожата. Съставките на био органична козметика се избират в зависимост от състоянието на кожата и начина на живот. Става дума за най-ексклузивни съставки, патентовани от определени марки, най-атрактивни ингридиенти, които се влагат в кремовете от различни марки.. Те се срещат в луксозна био козметика и се грижат професионално за кожата на лицето и тялото.